Profil

I Skibbild tæt på Herning ligger Skibbild Møbelfabrik ApS, som i gennem mange år har været i familien Andersens eje.

I 2003 købte Henrik Andersen, efter nogle år med andre ejere, virksomheden tilbage til familien. 


Forinden har Henrik arbejdet som værkfører på fabrikken, men efter overtagelsen gik han i gang med at optimere Skibbild Møbelfabrik. Der blev lavet bedre indkøbsaftaler og renset ud i urentable modeller. Men ikke alt blev lavet om.

Grundtanken omkring møbelfabrikken blev bevaret.


Således er Skibbild Møbelfabrik stadig en 100 % dansk ordreproducerende møbel- og komponentvirksomhed, med speciale i både at kunne håndtere de små serier og fleksibilitet og omstilling til de større serier.

Kunderne er primært danske virksomheder inden for møbelindustrien – og nøgleord som kvalitet, kommunikation med kunden og fleksibilitet er de bærende værdier i virksomheden.


Med fleksibilitet ligger også i kortene at virksomhedens størrelse ikke skal forandres synderligt. Skibbild Møbelfabriks niche er at være små og fleksible, og man kan nærmest sige at det efterhånden er virksomhedens specialitet at kunne tilpasse sig tiden, holde omkostningerne nede og udvikle de områder, der gør virksomheden konkurrencedygtig også i fremtiden.


I dag beskæftiger Skibbild Møbelfabrik mellem 15 og 20 dygtige og faglærte medarbejdere, har en effektiv maskinpark med mulighed for at producere mange serier på én gang typisk mellem 100 og 1000 enheder per serie. Bygningmassen dækker nu bygninger på 6000m2


Skibbild Møbelfabrik er særligt stærke indenfor MDF og finerede produktion og har med listesprøjte/UV linje mulighed for at lakere i alle farver.